Rekrytering

Flexibla Människor är prisbelönade för vår förmåga att se mer än en meritförteckning vilket innebär att vi ser den faktiska kompetensen och människan bakom CV:t.

Våra många år i branschen gör att vi kan rekryteringsprocessen. Vi känner till vikten av att hitta rätt person till rätt position.

Kandidaterna

Vi är unika för våra rekryteringar av unga dolda kompetenser i förorterna vilket beror på att vi hittar kandidater likaväl på Lidingö som i Husby och i innerstan. Vi har många väletablerade kontakter som förstår att för oss är kandidaten viktigare än orten den kommer ifrån.

För er, som vår kund, betyder det att vi levererar en medarbetare som har rätt kompetens – och som dessutom både kan bidra till innovation och mångfald.

Rekrytera nu – betala sen

Ni betalar först när vi ger er rätt person med rätt kompetens och när kandidaten har hamnat på plats. Att vi inte tar betalt i förväg garanterar er ett tryggare samarbete där vi arbetar snabbt, skarpt och flexibelt.

Låt oss ta hand om allt

Vi på Flexibla Människor hjälper dig med hela rekryteringsprocessen, från att annonsera till urvalsprocessen, headhunta, intervjua, tills att tjänsten är tillsatt.

Ditt behov är vårt roder

Vår kundbas idag inkluderar både större och växande bolag. Vi är vana vid att anpassa oss efter olika behov och för oss är det självklart att låta ert behov vara vårt roder.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Namn*
Företag
Tele
Mobil
Epost*
Ämne*
Ditt meddelande*

Några av våra kunder

KONTAKTA OSS

Flexibla Människor i Kista AB

08-580 003 04,info@flexibla.se

FÖLJ OSS